apphulp – BezetBevrijd
1-677-124-44227
184 Main Collins Street West victoria 8007
info@your business.com

App Hulp

BezetBevrijd blijft voortdurend in ontwikkeling. Zo ook onze Augmented Reality app. We laten je graag verrassen met nieuwe Augmented Reality ervaringen. schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe updates.

Wat moet ik doen om de Augmented Reality te zien?

Om de AR te zien heb je een boekexemplaar van de BezetBevrijd serie ”De oorlog in …” nodig en een mobiel apparaat met camera dat voldoet aan de onderstaande minimale systeemvereisten:

  • De volgende Apple-apparaten met iOS 11.0+ (32 & 64-bit) en hoger: iPhone 5s en hoger;
  • Android-apparaten met Android 4.4 en hoger (ARM 32 & 64-bit; x86 32-bit)

Opmerking: op INTEL ATOM gebaseerde apparaten worden niet volledig ondersteund.

Ik heb alles wat ik nodig heb, en nu?

Download de gratis ‘’BezetBevrijd’’ app in de App Store voor mobiele apparaten van Apple of de Google Play Store voor mobiele Android-apparaten. Installeer de app en volg de aanwijzingen*. Hou je toestel boven het boek en scan de afbeeldingen met de scan iconen**.

 

*Zonder toestemming tot het gebruik van uw mobiele camera kunt u de Augmented Reality en Video’s niet zien.

** Voorbeeld van de scan iconen zijn te vinden op pagina 2.

Zijn er tips voor een betere Augmented Reality ervaring?
  • Voor de beste Augmented Reality-ervaring vermijd je te veel/te weinig licht en reflecties op de pagina.
  • Probeer in geval van een 3D model, altijd de AR-trigger (de foto met scanicoon) vóór je camera te houden. Als je het te ver weg beweegt, verliest het de koppeling naar de software en moet je opnieuw beginnen.
  • Wacht tot de camera vanzelf focust zodat hij beter een AR-trigger kan herkennen. Probeer het apparaat te draaien of te kantelen om een ​​beter beeld te krijgen.
  • Je kunt het 3D model heel dicht benaderen door het apparaat dichter bij de pagina te houden. Afhankelijk van de camera van je apparaat, kunnen de meeste AR-pagina’s zo dicht als 10 cm reiken. Experimenteer met de afstand om de beste ervaring te vinden.
  • Draai het boek of beweeg met je apparaat om het boek om de 3D modellen van verschillende kanten te bekijken.
  • Een gedeelte van de video’s in de app bevat geluid. Om ervoor te zorgen dat je het geluid van je app hoort, zet je de luidsprekers voor je apparaat aan en zet je het volume hoger.
Ik heb problemen met het bekijken van de video's, wat kan ik doen?

Wanneer je problemen ondervindt met het bekijken van de video’s omdat deze vastlopen of het geluid niet overeenkomt, klik dan op de terug-pijl en scan de foto opnieuw. Indien dat niet helpt, herstart de app.

Ik heb nog steeds vragen of problemen, wat kan ik doen?

Als je geen antwoord hebt kunnen vinden op je vraag, dan kun je een e-mail sturen naar: info@bezetbevrijd.nl . Dan helpen we je graag zo snel mogelijk verder!

De waardering van www.bezetbevrijd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 407 reviews.