Verzending & bezorging – BezetBevrijd
  • Geen producten in winkelmand.

Verzending & bezorging

Verzendkosten
Voor verzendingen binnen Nederland brengen wij € 3,95 per bestelling in rekening. (Speciale acties en voorverkoop uitgezonderd).

Gratis verzending vanaf € 60,00

Voor verzendingen in het buitenland brengen wij de volgende verzendkosten in rekening:
– België: € 6,00 per bestelling
– Binnen Europa: € 15,00 per bestelling
– Buiten Europa: € 30,00 per bestelling

 

Levertijden
BezetBevrijd doet haar uiterste best om klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Alle producten van BezetBevrijd worden na betaling binnen 1-2 werkdagen verzonden. Plaatst je de bestelling in het weekend of op een feestdag dan wordt deze de eerstvolgende werkdag verzonden. Mochten wij je bestelling niet binnen het gebruikelijke tijdsbestek kunnen leveren, dan wordt je per e-mail op de hoogte gebracht. Wanneer je niet thuis bent als de bezorger jouw bestelling komt bezorgen ontvangt je daarvan een notitie in de brievenbus.

 

Niet ontvangen bestelling 

Controleer het volgende:

  1. De Track & Trace code van het pakket
    Je ontvangt deze in je mailbox zodra je bestelling is verzonden. Controleer via deze link of de tijdvakindicatie van de bezorging is verschoven.

2. Het bezorgadres
Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode.

3. De brievenbus
Heb je een ‘niet thuis’-bericht ontvangen? Dan is het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger heeft een nieuw bezorgmoment ingepland.

Weet je nog niet waar je pakketje blijft?
Wacht dan even af, want meestal wordt een vertraagd pakketje de volgende dag bezorgd. Heb je jouw pakketje 5 dagen na de oorspronkelijke bezorgdag nog niet ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Dan vinden we samen een oplossing.

 

Beschadigde bestelling

Mocht er tijdens verzenden iets zijn gebeurd met je pakket en het product is kapot of beschadigd, neem dan binnen 14 dagen contact op met onze klantenservice. Het liefst met foto van de schade.

 

 

De waardering van www.bezetbevrijd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 408 reviews.
Zomeractie 2024: gratis verzending zolang de voorraad strekt.
This is default text for notification bar