Retourneren – BezetBevrijd

Retourneren

Algemene informatie retourneren

Betaalde en geplaatste bestellingen kunnen na verzending niet meer geannuleerd of geruild worden. Wel kun je de bestelling retourneren. Je dient een retournering binnen 30 dagen te melden waarna het product binnen 14 geretourneerd dient te zijn. Het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten wordt dan binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product teruggestort op je rekening. Deze regeling geldt uitsluitend voor bestellingen binnen Nederland.

 

Bestelling retourneren

Indien je een bestelling gratis en simpel wilt retourneren, volg dan de volgende stappen:

1. Open de verzendbevestiging (mail met de Track&Trace code) en klik onder het kopje ‘Zending retour sturen’ op de knop ‘Retourlabel downloaden’.

2. Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken. Het makkelijkst is om de originele verpakking te gebruiken.

3. Print het retourlabel uit en plak deze op je pakket.

4. Geef je pakket af bij een PostNL locatie in de buurt. Terugsturen is altijd gratis.

5. Binnen 14 dagen na herroeping staat het geld op jouw rekening.

6. Bewaar je verzendbewijs die je hebt ontvangen bij het verzenden van je pakketje. Mocht er iets misgaan kunnen we hiermee je verzending controleren.

 

Je kunt de producten ook terug sturen via een andere vervoerder naar ons vestigingsadres, maar dan zijn de kosten voor eigen rekening. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar BezetBevrijd worden verzonden, verrekenen wij met het eventueel terug te storten bedrag.

Belangrijk!

Graag ontvangen we het product in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Bekijk het product gerust zoals je in een winkel zou doen, maar wees er voorzichtig mee. Indien een product beschadigd is of wanneer er vouwen in zitten zijn wij niet verplicht het product terug te nemen.

 

 

De waardering van www.bezetbevrijd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 407 reviews.