De oorlog in Limburg – BezetBevrijd
  • Geen producten in winkelmand.

Limburg 75 jaar
bevrijd

Limburg herdenkt in 2019/2020 dat het 75 jaar geleden bevrijd werd van de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als aanzet tot deze gelegenheid verschijnt dit multimediale boek. Naast talloze afbeeldingen, kaarten, boeiende onderwerpen en indrukwekkende getuigenverhalen bevat het boek een gratis te downloaden AR app.

Van de strijd aan de Maas in de meidagen tot de maandenlange, zwaarbevochten bevrijding van Noord- en Midden-Limburg. Alle onderwerpen die typisch zijn voor de situatie in Limburg komen aan bod. Ook worden onderwerpen zoals het dagelijks leven, de Jodenvervolging, collaboratie en het verzet besproken.

Naast de standaardeditie met boek en AR app is er ook een belevingseditie. Deze editie in luxe bewaardoos bevat  naast het boek en AR app, meer dan 40 tastbare replica’s van originele documenten als oorlogskaarten, geheime berichten en gevechtsrapporten. Alles tezamen biedt dit een unieke kijk op de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Limburg.

Een beleving

Talloze afbeeldingen, kaarten, boeiende onderwerpen in het boek. Meer dan 40 tastbare replica’s van originele documenten. Ontdek 3D modellen en video-audiofragmenten met de gratis AR app.

Nu verkrijgbaar!

Belevingseditie

- Boek De oorlog in Limburg
- Gratis te downloaden AR app
- 40 tastbare replica’s van originele documenten
- Komt met luxe bewaardoos

*Gelimiteerde oplage*

€59.95

Standaardeditie

- Boek De oorlog in Limburg
- Gratis te downloaden AR app

€39.95

''Ons land in oorlog! Verraderlijk s’nachts om drie uur!''

Hette de Jong, Maastricht, 10 Mei 1940.

Partners

Deze uitgave van BezetBevrijd is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van:

De waardering van www.bezetbevrijd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 407 reviews.